ARTS VISUALS

EXPO COLECTIVA CROMA

CROMA: CONVOCATÒRIA OBERTA 2018

FESTIVAL SECO 2018, en la seva 3a edició, convoca els artistes visuals interessats a formar part de l'exposició col·lectiva d'Arts Plàstiques a participar en el procés de selecció d'obra que es durà a terme durant el mes d'ABRIL. El leitmotiv d'aquesta convocatòria és CROMA tècnica audiovisual, que permet incrustar qualsevol escena sobre una superfície i amb això crear altres mons. L'exposició es presentarà durant els dies 12, 13, 14 i 15 d'abril de 2018.

FESTIVAL SECO 2018, en la seva 3ª edició, selecciona els seguents artistes:

TINTA INVISIBLE EDICIONES : • ELISABETH MAAS •

EL CATASCOPIO • VIOLETA OSPINA • SARA BONACHE • DAIANA LUKACS •

PORTA ROJA• HANNAH PERRY SAUCIER • VALERIE BLANCHARD • APOLLON •

_BLANK

L'eix central del treball audiovisual de Blanca Rego és la relació entre la imatge i el so, tant en sentit literal com figurat. La relació imatge / so és un dels pilars formals tant del cinema com dels nous mitjans, al mateix temps que funciona com a metàfora d'una sèrie de vincles. A través de la seva obra, Blanca intenta explorar aquestes relacions des de tots els punts de vista possibles.

EVARIST TORRES

Evarist Torres presenta el audiovisual Fotons trata sobre estas partículas de luz que intervienen en la formación de todas las imágenes que percibimos y en el mismo proceso fotográfico. Son los fotones los que impactan en los átomos de plata de la película fotográfica (o en el sensor de la cámara digital) y van "construyendo" las fotografías que después reconocemos.

CONSTANZA MANESCAU

CromaK , representa una manera de cambiar la realidad a través de la funcionalidad del croma mediante la creación imaginativa del espectador. Gracias a la ausencia del personaje y la presencia del croma. Son imágenes tomadas de internet de nuestra realidad actual e intervenidas con el fin de promover un cambio. Se ha de observar que el impacto en las imágenes finales intervenidas no es mucho menor que las originales aún habiendo quitado al protagonista y así creando otra realidad. CromaK genera un cambio que promueve cambiar la realidad física y mental.

Música: Martin Del Litto

ORIOL SÁNCHEZ

El cineasta experimental Oriol Sánchez presenta la seva última pel·lícula Súper 8, eikasia (2013- 2018). En la mesura que reproduïm la naturalesa física, l'ombra, el reflex o el son a la realitat, ens trobem en un estat d'il·lusió, percebem una imatge psíquica que s'esvaeix. "Eikasia és ignorància, barbàrie, son excessivament profund, un món brutal i instintiu, un estat infrahumà". – Samael Aun Weor, 'El matrimoni perfecte o porta d'entrada a la iniciació'.


Colaboradores